top of page

 

Möt Morris tennis

Oavsett om du är ny på tennis eller vill göra din sving perfekt, har du kommit till rätt plats.

Låt oss ta ditt spel till nästa nivå!

7D1F5762-E2ED-4361-A00E-E0D27E3F04D9_1_201_a.heic

Kan jag förbättra min tennis?

Det är enklare att nå sina mål när man har någon vid sin sida. Som professionell(t) Tennisinstruktör motiverar jag dig till att bemästra din kropp, tro på dig själv och nå nya höjder. Låt oss uppnå fantastiska resultat tillsammans.

 

Du letar efter lösningar på din teknik, du behöver förbättra din stil, du vill ha mästarnas hemligheter, du letar efter bättre tips, mer kontroll, bättre fysisk kondition, ja! Jag är här för att hjälpa dig

Styrka och mental kraft

 

Mental_page-0001.jpeg


 Arbeta med ditt sinne, arbeta med din sanna potential, med självförtroende och självkänslasteknik, blockera dessa negativa tankar, arbeta på din mentala styrka

1. Självkontroll

2. Disciplin

3. Ökning av fysisk styrka.

4. Antidepression

5. Öka självkänslan

6. Bättre hälsa och humör

7. Få dina mål.
8. Kämpa lite till.
9. Du kan och jag kommer att vara med dig

 

Från grundnivå, medium till proffs

 


Beroende på vad du äter bestämmer du ditt liv i hälsa och din familjs livskvalitet är att äta gott.

Äta och träna är den bästa kombinationen för att få en avslappnad och hälsosam livsstil.

Advance_page-0001.jpeg
930D7532-1589-434A-BA26-2BF49659ECEC_1_201_a.heic

 

Du kan också bli en mästare

 

 

 

Sedan 2000 har jag bara haft en vision – att erbjuda den ultimata träningen som får idrottare att växa och lyckas. Rent konkret handlar det om att finnas där från dag ett, motivera dig till att nå dina mål och hjälpa dig bemästra din egen kraft. Och detta kräver engagemang från både din och min sida.

Som professionell(t) Tennisinstruktör har jag haft nöjet att få se många av mina klienter utvecklas och upptäcka sin personliga styrka. Dessa framgångar bygger på att låsa upp självförtroendet de behöver för att kämpa för och uppnå bättre resultat. Du kan också göra det, börja din träningsresa med mig idag.Söker resultat, med teknik, disciplin, ansträngning och entusiasm.

Ge aldrig upp du kan alltid förbättra dig

Vlad y yo en Rafa nadal.jpg

Att vara en/ett Tennisinstruktör innebär att man ger 100 % hela tiden och pushar sina klienter till att övervinna alla hinder. Jag strävar efter att hjälpa idrottare på alla nivåer att hitta vilka områden de behöver förbättra och inspirera dem till att nå nya höjder.

När det kommer till träning är det allt eller inget för mig. Jag uppmuntrar hårt arbete och kan garantera att detta leder till resultat. Det är dags att uppnå din fulla potential. Jobba med kropp och själ, svettas ut din oro och nå fram till ett varmt leende när allt är över.

Mer information för privat tennisträning eller gruppträning, kontakta Morris

bottom of page